artydisseny

Recomanacions

Bones, en aquest post, que s’anirà editant cada cert temps per afegir informació, podreu veure recomanacions un poc en general de temes relacionats amb art o disseny i que trobam interessants, esperam que us agradi:

Primer de tot, avisar que aquest post serà el més desordenat, ja que l’anirem actualitzant constantment, però intentarem seguir un ordre.

Per començar amb les recomanacions, tenim els PODCASTS:

Aquest podcast “Club de fans de shrek” el duu na Soy una Pringada, una youtuber espanyola bastant coneguda; en concret volem destacar els dos darrers capítols del seu podcast: El arte, i Cine de los 90′.

Del podcast “arte compacto”, que es centra, sobretot, en el Museu del prat, volem destacar tres capítols que ens han parescut molt bons:

Tal vegada és un poquet llarg, dues hores, però és molt interessant i una obra molt important dins l’art espanyol; apart, segurament l’heu hagut de fer en colque moment a plàstica, osigui que així aprofitau i recordau el passat com a estodiants.
Creim que la visibilització d’artistes del col·lectiu LGTBIQ+ es necessària i es fa menys del que s’hauria, per això recomanam aquest capítol tan curtet però interessant.
I per últim d’aquest podcast, aquest capítol que explica a la primera dona artista en tenir el seu treball penjat al Museu del Prat, na Clara Peeters.

Del podcast de “coses modernes”, volem destacar un parell de capítols:

En aquest es parla de la importància de la llengua catalana i hi ha una filòloga de llengua catalana com a convidada i experta del tema.
Presenten a dues artistes estupendes: Anni Albers i Lina Bo Bardi.
Parlen de l’art al llarg de la història, del Kpop i de perquè esta triomfant tant, i de les boy bands en general.
Perlen de l’arquitectura de Mamma Mia! i del narcisisme dels selfies a partir de poemes.
Parlen del teixit urbà a Barcelona a partir de les novel·les de Mercè Rodoreda.

Tik Tok:

Desgraciadament la web no ens permet posar links directes als contes de tiktok, només a videos concrets, osigui que posarem el nom d’usuari davall els videos, esperam que us agradi 🙂

Aquesta tiktokes basa els seus tik toks en dones que han estat importants a la historia i coses relacionades amb el tema del feminisme; també fa referències a dones artistes en alguns dels seus videos.
@mags4science

a great question: answered off the top of my head so excuse the informality #womeninstem #foryoupage #biology

♬ original sound – Maggie 🥰🐛
Aquesta Tiktoker fa videos de ciència on ho explica tot d’una manera més creativa i divertida, tothom ho pot entendre; això sí, esta en anglès.
@thesparklyjada

Do you think that there is life in outer space? 👽 #fyp

♬ original sound – sparkly jada
Aquesta Tiktoker, Jada, fa videos molt creatius i que duen molta feina, estaría be reconèixer el seu esforç, per això hem decidit mostrarvos-ho.
@riaqueankdrama

Happy International Woman’s Day! 💕💕 Have you seen these dramas? #kdrama #kpop #kdramarecommendation

♬ Girls – Marcus & Martinus
Si vos agraden els Kdramas o les series i pelis asiàtiques en general, us recomanam aquesta al·lota que analitza i recomana series d’aquest tipus, n’Hi ha de molt interessants.
Va fer el seu treball de final de grau sobre aquestes series; l’únic complicat és que esta en anglès.
@fluence.co

What are you most excited for? ❤️ FOLLOW FOR MORE STORIES ABOUT STRONG WOMEN ❤️ #disney #ashoka #moana #peterpan #padme #captainmarvel #MakeItMagical

♬ Aladdin-Suite – John Wilson Musical Theatre
Una altra en anglès, però molt interessant ja que sobretot parla de dones i moltes vegades relacionades als medis audiovisuals o art.
@taylorcassidyj

Answer to @beinglays It’s nice to meet you 🤓👋🏽#introductions

♬ Among Us – Trap Remix – Leonz
Aquesta increible al·lota dedica gran part de la seva conta a explicar historia negra, molt necessari i interessant, aquest es un video que ha penjat recentment on explica que penja a la seva conta.
@onlinekyne

Answer to @ychafi 0.9999…. = 1! #math #mathtiktok

♬ original sound – Kyne
Kyne es una Drag Queen que ensenya mates d’una manera senzilla i divertida.
Fotografa que fa un treball espectacular i els seus resultats són increibles.
@astroathens

There are so many different types of stars. I use balloons 🎈 to show that. 🌟 Explainer video next #balloon #star #science

♬ Spongebob – Dante9k
Parla sobre l’espai i explica les coses de manera molt entretinguda i comprensible.
Artista que fa coses molt guays, aquí un exemple de com fa unes arracades.
Entre altres coses, la majoria de la seva conta esta dedicada a fer covers de cançons amb la seva guitarra elèctrica, són una pasada

Instagram:

Aquest compte: @cine_femenino puntúa de manera crítica diverses pel·lícules fetes per dones i dona un bon feedback.
El compte de @llompartmandragola és l’Instagram oficial del nostre institut, l’IES Josep Maria Llompart, i hi trobareu tots els events que feim.
Aquest compte: @uglydesign puja posts de dissenys ridículs i divertits, que no sempre són útils, però fan gràcia.
@angeless_or_more és el compte d’Instagram de una de les titokers que hi ha prèviament.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2021 artydisseny

info@artydisseny.cat

Logo de iesllompart.cat Logo de wapps.cat Licencia de Creative Commons Licencia de Creative Commons Licencia de Creative Commons Licencia de Creative Commons Logo de www.dondominio.com
Translate »