artydisseny

Hola, món!

Hola a totesss!!! Nosaltres som na Neus i na Milena, dues estodiants de 2n de Batxillerat Artístic a l’IES Josep Maria Llompart, a Palma, Mallorca. Hem fet aquesta pàgina web sobre art i disseny per analitzar els diferents components que tenen i veure totes les possibilitats i llibertat que ens dona l’art. Esperam que us agradi 🙂

Encara que tenim xarxes socials específiques per aquesta página web (Instagram, Twitter, Spotify i Pinterest), també tenim les nostres contes d’Instagram individuals: @guacamoneus i @milenallano , per si voleu xafardetjar un poquet.

Previous Post

Leave a Reply

© 2021 artydisseny

info@artydisseny.cat

Logo de iesllompart.cat Logo de wapps.cat Licencia de Creative Commons Licencia de Creative Commons Licencia de Creative Commons Licencia de Creative Commons Logo de www.dondominio.com
Translate »